Välkommen hit

Här under inspiration delar jag med mig om tankar och nya idéer inom inredning och trädgård. Foto är ett stort intresse så de flesta bilder är mina egna. Men ibland finner jag inspiration och fina bilder på annat håll som jag gärna visar. Kom gärna med tips och åsikter i mitt kommentarfält. Varmt välkommen att följa mig i min blogg.

Linda


ÖVNING


Det här med photoshop är ju inte helt lätt när man inte har jobbat med det innan! Men jag har ju börjat öva, och det är väl övning och övning igen som krävs. Och så är det ju det här med tålamod, att acceptera att man inte kan allt innan man lärt sig. Sluta att sucka, kasta ur sig svordomar och sitta som ett frågetäcken, för att sedan faktiskt bli lite lycklig ibland när det blir som man vill. Ropa hurra och känna att tänk var mycket roligt man kan göra med bilderna om man kan det här programmet. Men jodå, jag ska allt lära mig!
Bellahome kommer ändras lite, bli lite mer personlig, lite mer jag. Och jag vill ha bilderna så som jag vill ha dem. Men återigen, övning.


ÖVNING

Bild: Bellahome


Kommentarer

Namn:

Mail:

Url:
Kommentar:

Kommentera Avbryt
312