Välkommen hit

Här under inspiration delar jag med mig om tankar och nya idéer inom inredning och trädgård. Foto är ett stort intresse så de flesta bilder är mina egna. Men ibland finner jag inspiration och fina bilder på annat håll som jag gärna visar. Kom gärna med tips och åsikter i mitt kommentarfält. Varmt välkommen att följa mig i min blogg.

Linda


VISSEN BLOMMA


Jag kanske är lite knäpp, och det kan inte hjälpas, men ibland tycker jag vissna blommor kan vara otroligt fina. Jag vet inte vad det är för slags skönhet jag ser, men jag tycker de är vackra på något sätt, speciellt tulpaner, precis innan de tappar sina blomblad. Men så klart tycker jag även om blommorna innan de har vissnat ner också.
I förra veckan fyllde jag år, och det med både en känsla av skräck och förtjusning. Tiden rusar alldeles för fort, och jag hinner inte med att förverkliga de drömmar och tankar jag har i huvudet. Samtidigt som det är skönt att bli äldre. Lite klokare och mer harmonisk ju äldre man blir. Och det här med att fånga dagen, kan vara rätt bra att tänka på ibland.
Just nu så står det fina buketter av blommor lite var stans här hemma . För varje dag nickar de ner lite, men de kommer att får stå kvar ett bra tag till. De bor ju hemma hos mig!

Mellan torsdagen den 14 mars och söndagen den 17 mars är jag iväg på en liten minisemester, och kan tyvärr inte skicka iväg några paket dessa dagar. Shoppen har öppet som vanligt så det går att lägga en order men som skickas iväg på måndagen.

Kram på er.


VISSEN BLOMMA

Foton: Linda /Bellahome


Kommentarer

Namn:

Mail:

Url:
Kommentar:

Kommentera Avbryt
314