Här hittar du återförsäljare av märket Broste CopenhagenBellahome

Här på Bellahome shop kan du enkelt och tryggt handla noga utvalda produkter för just dig och ditt hem. Vi tror på att det är detaljerna som gör att du skapar trivsel och får en personlig inredning. Med våra handplockade produkter tror och hoppas vi att du kan tillföra det lilla extra som just passar in i din livsmiljö. Hitta en balans mellan modernt och bohemiskt och du finner ett boende att trivas i.
Just nu säljer vi främst de danska märkena Bloomingville och Broste Compenhagen som vi satsar på att ha ett brett sortiment utav.Gå till Bellahome-s hemsidaFru Anderssons

Fru Anderssons – för en gladare utemiljö

Webbutik med fokus på din utemiljö. Egensinnig och annorlunda shop. Här
finner du uteljus, lanternor, hantverk, vattenkonst, hängmattor m.m. Alla
produkter är handplockade från såväl välkända varumärken som unika,
exklusiva mindre varumärken. En del produkter är återkommande och en del
hälsar bara på i butiken en enda gång.Gå till Fru Anderssons-s hemsidaNordljus

Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

Allt började i en gammal sjöbod i Juniskär utanför Sundsvall.
Ett brinnande intresse för inredning och en brist på annorlunda detaljer till rimliga priser utanför huvudstaden var en stor drivkraft. Det startade på hobbynivå men har under åren växt och bytt lokal.
Idag finns vi i ett vackert hus från sekelskiftet på orten Njurunda ca 1,5 söder om Sundsvall. Det charmiga huset är idag fyllt av annorlunda och prisvärda inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och barnsaker .

I huset har det i perioder sedan början av 1900- talet drivits diverse butiker och på senare tid även fungerat som bostadshus.
Vi har idag hela huset - ca 160 kvm - som butik med en fantastisk atmosfär och en karaktär som bara gamla hus kan ha med kakelugn och trägolv.
Här går många flera varv och det är mer vanligt att ett besök tar mer än en timme än ovanligt.
Du ska känna att du i lugn och ro kan få en inspirationkick utöver det vanliga och förutsäjbara.
Vi letar hela tiden efter nya spännande leverantörer som kan ge dig prisvärda och inspirierande produkter av hög kvalitet.Gå till Nordljus-s hemsidaSolhem

Solhem inredning har ett brett sortiment av lantliga möbler, bl a möbler från Oliver Furniture. Vi har även exklusiva prylar till köket från märken som Porsche, Demeyere, Nigella Lawson.

Solhem inredning arbetar med kvalitetsprodukter och skandinaviska textiltillverkare. Våra största textilleverantörer är Finlayson och Värnamo Sängkäder. Vår frotté och textil är Öko-texmärkt vilket försäkrar att produkten inte innehåller hälsofarliga ämnen.Gå till Solhem-s hemsidaSpiti

Spiti har ett stort urval av det som skapar en mysig helhetsupplevelse för ditt hem. Här hittar du personligt utvalda saker som oftast är handgjorda. Produkterna kommer från ett tiotal länder, främst från Mellanöstern och Nordafrika. Det blir alltså en härlig mix! Hos Spiti hittar du lite annorlunda presenter såsom syriska glas, vackra kuddar och lyxiga tvålar. Du hittar handgjorda lampor och ljuslyktor, antika och nytillverkade möbler. Exklusivt té, stämningsfull musik och härlig rökelse sätter stämningen. Här hittar du tips och idéer om färger och inredning.Gå till Spiti-s hemsida