Här hittar du återförsäljare av märket Karlskrona LampfabrikThe Country House

The Country House med anor från den Engelska landsbygden har som ambition och strävan att leverera designade möbler av högsta kvalité. Vi jobbar alltid med de bästa materialen för att produkterna skall ha en lång livslängd och andas stil och kvalité.

Samtidigt som vi levererar möbler i absolut toppklass, vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Thecountryhouse.se är alltid öppet och genom att beställa möbler av oss sparar du både tid och pengar, värden som du istället kan investera i dig själv på någon av våra fantastiska miljöer som vi designat och inrett www.ysb.se www.strandbaden.se eller www.papas.nu Till oss är du alltid välkommen för tips och råd, vi hjälper dig med att inreda en hotellobby eller ett vardagsrum, vi har inga begränsningar vad vi kan göra för dig eller din verksamhet!

Du kan känna dig trygg när du handlar hos The Country House. Vi erbjuder 14 dagars bytesrätt och öppet köp. Vidare erbjuder vi säkra betalningar i form av fakturering, avbetalning samt kortbetalning. För kortbetalningar använder vi oss av 3D Secure (Verified by Visa & Mastercard Securecode) som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för säkra betalningar över Internet.Gå till The Country House-s hemsida