Här hittar du återförsäljare av märket OLSSON & JENSENBroarne

Vi gillar retro och snygg design. Här hittar du även lantlig inredning och shabby chic.Gå till Broarne-s hemsidaButik Linnea

Butik Linneas webshop har sin fysiska butik på Linneaträdgården i Helsingborg i ett av de tre växthus som finns i byggnaden. Butiken ligger i samma lokaler som ett gårdscafé/lunchrestaurang, Linneaträdgården. Vår strävan är att erbjuda alla kunder ett utflyktsmål för både lokalinvånare samt turister, alla årstider.
Butik Linnea erbjuder inredning till både stora och små. Utbudet av leksaker och inredning för barnrummet går i samma stil som inredningen till resterande hemmet.

Vårt fokus ligger på blandningen mellan nytt och gammalt som blir som bäst tillsammans. Vi kommer satsa mycket på att visa på hur det ?lilla? gör det stora hela när det gäller inredning till hemmet.
Vi har noga valt ut de leverantörer vi samarbetar med och vår strävan är att inredningen blir personlig och lustfylld!Gå till Butik Linnea-s hemsidaDreams of Molly

Dreams of Molly grundades i december 2010 och webbshopen i september 2011. Vi har vårt lager och kontor i Västra Frölunda/Göteborg.

Vårt sortiment är en skön blandning av inredningsdetaljer som vi själva står för och tycker mycket om. Vi har valt våra leverentörer med omsorg och hoppas och tror att ni kommer att uppskatta vårt sortiment.

Det är med stor stolthet jag välkomnar dig till Dreams of Molly - din inredningsbutik på nätet med tjänster inom Homestaging/Homestyling.Gå till Dreams of Molly-s hemsida