Välkommen hit


Här under inspiration delar jag med mig om tankar och nya idéer inom inredning och trädgård. Foto är ett stort intresse så de flesta bilder är mina egna. Men ibland finner jag inspiration och fina bilder på annat håll som jag gärna visar. Kom gärna med tips och åsikter i mitt kommentarfält. Varmt välkommen att följa mig i min blogg.

Linda

HyperLink


SYSTUGA


Här hemma råder det just nu systuga. Tyg, nålar, saxar, måttband och givetvis symaskinen upptar nu hela matbordet. Våren börjar nu kännas i nerverna, och ljusare toner börjar flytta in i huset. Det jag syr är ett jätte enkelt överdrag till kuddar och dyner så soffan blir ljusare än den lite gråbruna ton som den är i nu. Redo att äntligen tar emot våren och sommaren…

kram


SYSTUGA

Bilder Bellahome


Kommentera  ()

DET VÄNTAS PÅSK


Våren tränger sig på med sina varma solstrålar, men ute ligger det fortfarande snö på marken. Och så väntas det påsk. En lika mysig högtid som julen, och inte så kravfull, lite mer lättsam, tycker jag.
Efter påsk så snart som möjligt hoppas jag det blir lite nytt, lite ny förändring som händer kring Bellahome. Shoppen får sig en ny kostym av lite mer personlighet, kanske mer som den såg ut från början, när den först startade. Bloggen får en ny skepnad och ja, andra små detaljer ska förbättras.
Men nu väntas påsk, och jag hoppas ni får en underbar helg.

Kram på er


DET VÄNTAS PÅSK

Bilder: Bellahome


Kommentera  ()

FÖRRA ÅRET OCH VÄNTAN


För ett år sedan, och för att vara mer exakt, i mitten av februari, hade våren redan kommit in i huset. I år vet jag inte riktigt, var våren tagit vägen!? Och jag har inte heller varit sugen på att ändra om hemma och ta in våren i inredningen, som jag brukar. Tittar ut och det är vinter fortfarande med sina iskalla vindar. Sveper filten runt mig och blicken stannar på den snart nervissna enen, som stått kvar i fönstret sedan jul. Nä banne mig, nu får det bli lite vår både ute och här inne… dags för en ny tid.

kram på er.

Ljusstaken och vaserna, Bellahome shop.


FÖRRA ÅRET OCH VÄNTAN

Foton: Bellahome


Kommentera  ()

VISSEN BLOMMA


Jag kanske är lite knäpp, och det kan inte hjälpas, men ibland tycker jag vissna blommor kan vara otroligt fina. Jag vet inte vad det är för slags skönhet jag ser, men jag tycker de är vackra på något sätt, speciellt tulpaner, precis innan de tappar sina blomblad. Men så klart tycker jag även om blommorna innan de har vissnat ner också.
I förra veckan fyllde jag år, och det med både en känsla av skräck och förtjusning. Tiden rusar alldeles för fort, och jag hinner inte med att förverkliga de drömmar och tankar jag har i huvudet. Samtidigt som det är skönt att bli äldre. Lite klokare och mer harmonisk ju äldre man blir. Och det här med att fånga dagen, kan vara rätt bra att tänka på ibland.
Just nu så står det fina buketter av blommor lite var stans här hemma . För varje dag nickar de ner lite, men de kommer att får stå kvar ett bra tag till. De bor ju hemma hos mig!

Mellan torsdagen den 14 mars och söndagen den 17 mars är jag iväg på en liten minisemester, och kan tyvärr inte skicka iväg några paket dessa dagar. Shoppen har öppet som vanligt så det går att lägga en order men som skickas iväg på måndagen.

Kram på er.


VISSEN BLOMMA

Foton: Linda /Bellahome


Kommentera  ()

HÄRLIGA VASER FÅR OSS ATT LÄNGTA TILL VÅREN


I de flesta av de senaste paket som skickats har det varit med en vas, som ni fina kunder beställt. Och det känns verkligen som vi längtar riktigt mycket efter våren nu, att få kunna plocka in den där första vårblomman som brukar vara mer än välkommen, sprida sin skönhet och få oss att drömma efter sol och värme. Inne i shoppen finns det många söta vaser och en del av dem har dessutom nersatt pris just nu.
Solen tittar igenom lite idag och den lilla extra energin som solens ljus ger gör att man känner sig piggare. Och man fortsätter att längta…


HÄRLIGA VASER FÅR OSS ATT LÄNGTA TILL VÅREN

Bild: Bellahome


Kommentera  ()

ÖVNING


Det här med photoshop är ju inte helt lätt när man inte har jobbat med det innan! Men jag har ju börjat öva, och det är väl övning och övning igen som krävs. Och så är det ju det här med tålamod, att acceptera att man inte kan allt innan man lärt sig. Sluta att sucka, kasta ur sig svordomar och sitta som ett frågetäcken, för att sedan faktiskt bli lite lycklig ibland när det blir som man vill. Ropa hurra och känna att tänk var mycket roligt man kan göra med bilderna om man kan det här programmet. Men jodå, jag ska allt lära mig!
Bellahome kommer ändras lite, bli lite mer personlig, lite mer jag. Och jag vill ha bilderna så som jag vill ha dem. Men återigen, övning.


ÖVNING

Bild: Bellahome


Kommentera  ()

NY INSPIRATION FAR RUNT


Vaknade upp idag och kände mig lite krasslig, tung i huvudet och absolut ingen energi. Annars är det mycket ny inspiration som far runt i huvudet nu, nästan så man inte vet vad man ska sätta fokus på, fast på ett bra sätt. Fast just nu som sagt, tung i huvudet, så lite ta det lugnt med en kopp kaffe och bläddrande i Bloomingvilles härliga vår och sommarkatalog står på tur. Och sen är det ju ny vecka som börjat...


NY INSPIRATION FAR RUNT

Bild: Bloomingville


Kommentera  (2)

<< Previous 1 2 3 4 5  ... Next >>