Inrednings varumärken


Här hittar du varumärken inom heminredning och design. Välj det märke du är intresserad av för att visa återförsäljare, se fler bilder.Bloomingville

Med ett stort urval av produkter i den rätta tidsandan skapar Bloomingville värme, idyll och mys i hemmet. Bloomingville startade år 2000 i liten skala med endast två personer. Genom en stark utveckling har idag Bloomingville 32 medarbetare som jobbar på kontoret i Herning samt i de två stora lagerhallarna.

I början bestod Bloomingvilles sortiment av importerade europeiska produkter, och en mindre självutvecklad kollektion. Men genom tiden har den egna designen tagit över den största delen av kollektion. Idag hittar man bara produkter med Bloomingvilles helt egna design och unika stil i en blandning av råa produkter med en romantisk twist och reproduktion av fantastiska produkter från en bortglömd tid. Allt med en skön utstrålning och en god historia att berätta.Gå till Bloomingville-s hemsida    Visa ÅterförsäljareBroste Copenhagen

Broste Copenhagen är ett eget företag inom desig och interiör och har levererat hemtillbehör till större delen av världen i mer än 55 år. Verksamheten omfattar 33 medarbetare i Danmark samt ett externt nät av säljare. Det nordiska uttrycket ligger till grunden för Broste Copenhagens kollektion och omfattar ett brett urval av inredningsprodukter, som utvecklas i tidens material, mönster och design. Största delen av Broste Copenhagens ljuskollektion produceras på egen fabrik. Broste Copenhagens egna team av kreativa designers lanserar två gånger årligen en ny kollektion, med inspiration från naturen och kulturen som omger oss.Gå till Broste Copenhagen-s hemsida    Visa ÅterförsäljareBungalow

Bungalow är ett danskt märke med inspiration av Indien. Designern Minna Hildebrandt kombinerar den indiska inspirationen med modern färg och estetik.Gå till Bungalow-s hemsida    Visa ÅterförsäljareDAY Home

DAY Homes första kollektion lanserades 2005. Den är framtagen av Marianne Brandi.
Hon har jobbat på DAY sedan 1997 och va ansvarig för livsstilskollektionen och inredningskollektionen på DAY.
Sin inspiration till kollektionen få hon från sina resor. Produkterna är skandinavisk minimalism med en bohemisk touché.
Kollektionen är en multi kulturell mix. Det är inredningsdetaljer och accessoarer till hemmet såsom kuddar, plädar, ljusstakar, tavlor och skålar. Materialet är ofta naturligt som trä, flätverk, horn, sten. Textilierna är linne, bomull, ull och lyxig sammet med härliga tryck, mönster och detaljer i alla möjliga kombinationer.
Färgskalan är ofta svart och vit som bas, silver i accessoarerna och färg på textilierna.Gå till DAY Home-s hemsida    Visa ÅterförsäljareFerm Living

Dansk design - gjord med kärlek
Ferm Living bygger på skandinavisk designtradition och retro charm - men med en distinkt grafisk kant som gör varje objekt ordentligt samtida. Ferm Living är rotad i Danmark, där Trine Andersen grundade en grafisk designstudio i 2005. Beslutet att starta eget företag sprang från en personlig vision av en fågel på en gren, redo att ta fart. Denna fågel är en del av Ferm Living logotyp idag.
Ferm Living expanderat snabbt i design och inredning produkter: när Trine fann sig oförmögen att hitta tapet med den typ av grafisk design hon ville, hon tog saken i egna händer - och hennes första tapetkollektion lanserades i februari 2006. Svaret från designmedvetna publik var i världen överväldigande, och nu en fullständig och ständig växande utbud av interiörprodukter finns runt om i världen. Förutom försäljning på hemmamarknad, Danmark, Ferm Living arbetar nära tillsammans med agenter / distributörer runt om i världen. Ändå alla mönster kvar sina rötter i den danska jorden där allt började.
Inom Ferm Living "hus", hittar du produkter för varje rum i ditt hem. I sortimentet ingår tapeter, textilier, prydnadsföremål, Wallstickers, design för kök, badrum och kontor samt en stor samling för barn. De mönster finns i många olika material: ekologisk bomull, återvunnet papper, ull, trä, porslin och metall. Enkelt uttryckt, gynnar Ferm Living ärliga material som hantverkare har använts i årtusenden - och föredrar hållbara och ekologiska alternativ där det är möjligt.Gå till Ferm Living-s hemsida    Visa ÅterförsäljareHampstead

Hampstead är en leverantör av kvalitetsmöbler med en stil av brittisk kolonialism med en del franska influenser. Deras produkter kännetecknas av en klassisk elegans som aldrig går ur tiden.
Företaget har fått sitt namn efter Hampstead som är ett område utanför London och räknas till ett utav världens mest exklusiva bostadsområden. Hampsteads produkter är all handgjorda och i massivt trä.Gå till Hampstead-s hemsida    Visa ÅterförsäljareHAY

HAY grundades 2002 och möbelkollektion inleddes på Imm Cologne 2003. HAY ambition är att uppmuntra dansk möbeldesign återkomst till den innovativa storhet av 1950-talet och 1960-talet i en samtida kontext.
Idag, tio år senare den ambitionen inte har förändrats! Det är fortfarande en stor inspiration och håller oss inspirerade och motiverad varje dag för att skapa meningsfull och uppriktig design.
HAY cirklar alltid runt arkitektur, hållbar design och hög kvalitet till överkomliga priser. I vår strävan att utforma den perfekta produkten, omfamna vi utrymme, ny teknik och samhälle och försöka förstå grunderna för det moderna livet.
HAY verkar i fältet mellan arkitektur och mode överbrygga statik från arkitektur och dynamiken från mode. Vi är ambitiösa när det gäller innovation och användning av den senaste tekniken. HAY samarbetar med de mest kompetenta och begåvade internationella designers som använder nya material och modern teknik för att skapa produkter med ökad värde för användaren.
Under 2011 lanserade vi samlingen Hay Market inspirerad av marknadsplatser runt om i världen. De produkter vi har hittat här har gjorts om för att passa in i en modern kontext. Gemensamt för dessa produkter är att de är enkla och användbara vardagsprodukter med modern design.
Vi arbetar med tre HAY butiker i Danmark, en i Norge och ett brett nätverk av återförsäljare över hela världen. Våra samlingar är tillgängliga i hög butiker end design över hela världen och vi har ett omfattande samarbete med internationella arkitekter och inom offentlig miljö.
HAY firar okomplicerade design och strävar efter att hålla fast, rättfram, glad och funktionella.Gå till HAY-s hemsida    Visa ÅterförsäljareHouse Doctor

House doctor tillhandahåller möbler och inredning produkter för den insiktsfulla konsumentern intresserade av inredning och design. Företaget grundades av syskonen Rikke, Gitte and Klaus 1999 efter att dom drivigt en konst och hantverks affär under några år. Företaget representeras i Europa och även i flera andra länder bla Nya Zeland och Japan. Huvudkontoret ligger i Ikast i Danmark.
Årligen lansera House Doctor två kollektioner, Everyday och Moments. I januari månad lansera man Everyday som inehåller både nya och gamla välbekanta produkter. Kollektionen Moments lanseras i Augusti och består huvudsakligen av nyheter och säsongsbetonade accessorarer.
House doctors produktsortiment är omfattande och består avd det mesta från tillbehör i köket, vaser möbler till exklusiva utvalda kläder och medvetna accessoarer.
Produkterna designas och utvecklars i Danmark. Produktionen sker mestadels i Asien.Gå till House Doctor-s hemsida    Visa ÅterförsäljareHübsch

Hübsch är ett nystartat danskt företag som erbjuder dig högkvalitativ inredning i egen unik stil. Möblerna från Hübsch kombinera klassisk nordisk möbeltradition med industriella influenser.
En kombination av nya unika designalster och vintagemöbler tillsammans med inredningsklassiker har Hübsch ambitionen att inspirera och skapa något nytt.

Genom att designar sina produkter i Danmark vill man säkra sin alldeles unika stil. Tillverkning sker över hela världen, men främst i Fjärran Östern. För att säkerställa att produktionen sker under bästa möjliga förhållanden för människor och miljö, vill vi ha ett nära samarbete med alla våra leverantörer.

Varje år presenterar Hübsch två kollektioner. I början av året, introducerar man “tendenser”, som kommer att vara full av nya produkter som kommer att inspirera dig under hela våren och sommaren. I augusti presenterar man “tillfällen” som inkluderar en rad nya spännande höst produkter och ett överflöd av tillbehör.Gå till Hübsch-s hemsida    Visa ÅterförsäljareLene Bjerre

Lene Bjerre Design har varit etablerad i mer än 30 år längs den blå Limfjorden på Jylland och vi känner oss privilegierade att vara omgiven av sin fantastiska natur. Tjusningen med föränderliga karaktär och förändringen i säsonger är en oändlig inspirationskälla för det kreativa teamet och den spelar en enorm roll i att ge våra trendiga produkter sina egna kännetecken.

Lene Bjerre startade med att göra handveckade lampskärmar från vackra, klassiska tapeter och presentpapper. Idag Omfattar Lene Bjerre´s sortiment allt du kan önska för ditt hem - vackra kuddar, dukar, porslin, bestick, lampor, ljus, ljusstakar och värmeljus, bad tillbehör rum, handdukar, väskor för kosmetika , blomkrukor, mattor, julpynt och mycket mer. Med Lene Bjerre Designs unika, skandinaviska stil kan du skapa en personlig atmosfär i ditt hem.

Med utsikt över den vackra Limfjorden fortsätta Lene Bjerre sitt målmedvetna arbete för att bevara dynamiken och kontinuiteten i företagets utveckling och, med det, hålla Lene Bjerre Design ledande ställning som leverantör av exceptionell hem och livsstilsprodukter.Gå till Lene Bjerre-s hemsida    Visa ÅterförsäljareMuuto

Mutto kommer från Danmark, men där ordet “muuto” härstammar från det finska språket och betyder “nya perspektiv”. Muuto handplockar designtalanger från Skandinavien där de får frihet att själva uttrycka sin individuella upplevelse. Genom vardagliga föremål strävar man efter att ge skandinavisk tradition nya och originella perspektiv och innovativa lösningar.Gå till Muuto-s hemsida    Visa ÅterförsäljareNordal

Det familjeägda företaget Nordal grundades 1991 av Annie och Ingolf Nordal. Verksamheten började med att de impoterade gamla vackra indiska möbler som de sålde. I och med detta så växte idén till en egen kollektion fram inspirerad av det varma och glada fägerna från fjärran östern. Deras breda sortiment består idag av fyra olika kollektioner per år. Kollektionerna består av allt från vackra funktionella möbler till roliga poetiska tillbehör som tillför din inredning med humor och romantik.
Nordal säljs över stora dela av Europa och USA.Gå till Nordal-s hemsida    Visa ÅterförsäljareNormann Copenhagen

Normann Copenhagen är ett sätt att leva - ett tänkesätt. Vi älskar att utmana de konventionella designregler. Det är därför du hittar traditionella material tas i otraditionella användning såsom en stenkrok gjord av isländska stenar, en vas gjord av kisel och sist men inte minst en hund gjord av plast.
Jan Andersen och Poul Madsen slog sig ihop för att skapa varumärket Normann Copenhagen 1999 med en vision att göra en skillnad i designbranschen. Vändpunkten kom 2002, när de lanserade den första produkten, lampan Norm 69 under varumärket: Normann Copenhagen.
Inom fem år, följt mer än 38 produkter, liksom samarbeten med etablerade konstruktion namn och nya talanger från hela världen. Under 2009 bestämde Normann Copenhagen att det var dags att introducera möbler också. Idag fortsätter Normann Copenhagen att introducera spännande och djärvt design produkter. Speciella färgval av produkterna har övergått till ett nytt färgschema och är ofta inspirerade av trender du också hittar i modevärlden.Gå till Normann Copenhagen-s hemsida    Visa ÅterförsäljareOi Soi Oi

Oi Soi Oi är ett dansk livsstilsmärke som grundades 2007 av Britt Goodall och Christina Thorbøll.

Oi Soi Oi är Vietnamesiska och betyder ungefär “Vänliga behagliga jag!”

Britt är ansvarig för företagets design, produktion och kvalité i Vietnamn. Hon har tillbringat stor del av sitt liv i utvecklingsländer. Först en tid i Afrika sen 12 år i Vietnamn. Hennes danska rötter och känsla för design i kombination med den vietnamesiska kulturen i hennes omgivning har gett upphov till Oi Soi Oi-s unika design.

Optimalt är produkterna från Oi Soi Oi ett resultat av samarbetet mellan Britt och Christina där Christinas långa erfarenhet av marknadsföring och strategi för att sälja produkterna från huvudkontoret i Danmark.

Hörnstenen i Oi Soi Oi-s koncept är respekten för människorna dom jobbar med: kunderna, återförsäljarna och alla andra som bidrar för att göra varumärket till en succé. Oi Soi Oi-s produkter produceras i byarna runt Hanoi av familjeägda små hantverksföretag. Stolta hantverks traditioner och många timmars krävande arbete är kvalitéerna som ger Oi Soi Oi produkter dess innehåll. Detta är vad företaget respektera och fortsätter att främja.Gå till Oi Soi Oi-s hemsida    Visa ÅterförsäljareOLSSON & JENSEN

Så vill vi ha stilen! Det spelar ingen roll om den är klassisk, bohemisk, sparsmakad, romantisk, modern, chic, lantlig, enkel, rå eller elegant så länge vi själva är nöjda. Det är bara att låta fantasin flöda. Reglerna sätter vi själva! Ni kommer strax att upptäcka att vår kollektion innehåller det mesta av gamla, inte så gamla och nya produkter. Här kommer ni att hitta det där lilla extra ni söker!Gå till OLSSON & JENSEN-s hemsida    Visa ÅterförsäljareTine K Home

Tine Kjeldsen startade sin egen butik som 22 åring hemma i Charlottenlund i Danmark. Tine satsade på att skilja ut sig från andra indredningsbutiker genom att inte bara sälja artiklar från skandinaviska mässor. Hon tog in andra intressanta föremål från bla Frankrike. Detta va en ny och unik kombination av stilar, där allt va vitt och gräddfärgat och möblerna liknade gamla antika franska möbler. Det blev en stor framgång. I motsats till många andra inredningsföretag valde Tine en mer minimalistisk linje med rena färger i blått, grått, vitt, mörkbrunt och svart. Så småningom ledde det fram till en samling av kuddar och täcken som blev starten på Tine K Home.
De som kännetecknar Tine K Home är en äventyrlig blandning av asiatiska, franska, skandinaviska och marockanska färger, former och ytor, som trots de stora kulturella skillnader, lyfts till den högre nivån av en anmärkningsvärt ren och enkel stil. Kollektionen består idag av heminredning, textilier, möbler och kläder.Gå till Tine K Home-s hemsida    Visa ÅterförsäljareTine K Home

Tine Kjeldsen startade sin egen butik som 22 åring hemma i Charlottenlund i Danmark. Tine satsade på att skilja ut sig från andra indredningsbutiker genom att inte bara sälja artiklar från skandinaviska mässor. Hon tog in andra intressanta föremål från bla Frankrike. Detta va en ny och unik kombination av stilar, där allt va vitt och gräddfärgat och möblerna liknade gamla antika franska möbler. Det blev en stor framgång. I motsats till många andra inredningsföretag valde Tine en mer minimalistisk linje med rena färger i blått, grått, vitt, mörkbrunt och svart. Så småningom ledde det fram till en samling av kuddar och täcken som blev starten på Tine K Home.
De som kännetecknar Tine K Home är en äventyrlig blandning av asiatiska, franska, skandinaviska och marockanska färger, former och ytor, som trots de stora kulturella skillnader, lyfts till den högre nivån av en anmärkningsvärt ren och enkel stil. Kollektionen består idag av heminredning, textilier, möbler och kläder.Gå till Tine K Home-s hemsida    Visa Återförsäljare